Hirdetés

A valós hardveres teljesítményt nem befolyásoló komponenseken sokan szeretnek spórolni egy-egy új konfiguráció összeállításakor, hiszen ilyenkor több pénz jut erősebb grafikus kártyára vagy nagyobb kategóriájú processzorra. A Zalman T8 jó választás lehet ilyen esetekre, hiszen egyszerű, de jól felszerelt és az ára sem vészes.

Az ATX Mid-tower kategóriába sorolható ház természetesen a hagyományos ATX alaplapok mellett a Mini-ITX és Micro-ATX méretű megoldásokat is támogatja. A ház fekete bevonattal rendelkező acélból készült, így igazán minőségi és időtálló darabról van szó. A Spectrum RGB LED fények megtörik a ház előlapját, ezáltal felismerhető, hogy egy modern, de egyszerű megoldásról van szó.

Az I/O panel áraktegóriáját tekintve praktikusan fel van szerelve, hiszen a szokásos gombok mellett három USB portot (ebből egy 3.0) kapott. Az előre telepített 120mm-es ventilátor a megszokottaknak megfelelően hátul kapott helyet, de természetesen még számos további ventilátorral vagy éppen folyadékhűtéssel is kiegészíthető a ház.

A processzorhűtő maximum 160mm magas lehet, a grafikus kártya hosszát pedig 295mm-ben limitálták, ami azt jelenti, hogy itt bizony fejtörésre lesz szükség, ha a legerősebb modelleket akarjuk használni. A Zalman T8 már elérhető itthon is, méghozzá nem sokkal 10 ezert forint feletti áron.

Hirdetés
Horváth Izabella
A kecskeméti GAMF-on szereztem a diplomámat műszaki menedzserként, ezért könnyen azonosulok a technikai újdonságokkal, de a telekommunikációs téma jobban vonz az ipari technológiáknál.