Hirdetés

A MegaMax V2 család tervezésekor négy fő pillért állítottak fel. Az új termék legyen hatékony, strapabíró, funkcionális és bárki számára elérhető. A család összes tagja 80 Plus hitelesítéssel rendelkezik, tehát hatékonyságuk meghaladja a 80 százalékot. A minőségi felépítés mellé pedig számos védelmi megoldás és remek ár társul.

A MegaMax V2 tápegységsorozat minőségi kondenzátorokat használtak, a megfelelő hűtés érdekében pedig új, hőmérséklet-vezérelt, hidrodinamikus csapágyazással rendelkező, 12 cm-es ventilátorok kerültek beépítésre.

A tápegységek lapos kábelekkel rendelkeznek, így a lehető legminimálisabban torzítják a légáramlást a ház belsejében. Az új széria 500, 600 és 700 Wattos modelleket foglal magában. A két kisebb modellnek két PCI-E 6+2 tűs, hat SATA és három IDE csatlakozója van. A erősebb, 700 Wattos változat esetében további két PCI-E és két IDE csatlakozó áll még a felhasználók rendelkezésére. 

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.