Hirdetés

A Zalman-tól már megszokott módon ezúttal is egy jól felszerelt és kategóriájában jól árazott megoldásról rántották le a leplet, azonban a hagyományos ATX forma helyett ezúttal a mATX kategóriában frissítettek.

Zalman M3 Plus RGB névre keresztet újdonság az mATX alaplapok mellett természetesen a még kisebb Mini-ITX megoldásokat is támogatja. A hálós előlap garantálja a megfelelő légáramlást és egyben rögtön betekintést is enged az előre telepített három RGB-s ventilátorra. A dobozból kivéve összesen négy ventilátort kínál a ház, így a három első mellett egy hátulra is került. A modern és letisztult belsőt a 4mm vastag edzett üveg oldallapon keresztül csodálhatjuk meg, felül pedig egy praktikus porszűrőt is találunk.

Az apró formát meghazudtolva további négy ventilátor szerelhető a házba, melyeket akár a folyadékhűtések radiátorjaira is cserélhetünk. Új ház vásárlásakor mindig fontos ellenőrizni a komponenseknek kínált helyet, a Zalman M3 Plus RGB-nél ezúttal a CPU-hűtő maximum 165 milliméter magas lehet, a VGA-nak pedig 330 milliméternyi helye lesz belül. Az I/O panelen a szokásos USB-portok és audiocsatlakozók mellett egy ventilátorszabályzót is találunk, így könnyedebb munkánál le, játéknál pedig fel tudjuk venni a teljesítményüket.

A Zalman M3 Plus RGB ház körülbelül 30 000 Ft-os áron kapható a hazai boltokban.

Hirdetés
Horváth Izabella
A kecskeméti GAMF-on szereztem a diplomámat műszaki menedzserként, ezért könnyen azonosulok a technikai újdonságokkal, de a telekommunikációs téma jobban vonz az ipari technológiáknál.