Hirdetés

A Zalman, az itthon is jól ismert hűtési megoldások és számítógépházak gyártója büszkén bemutatja a stílusos és funkcionális i4 White ATX Mid-Tower házat. A Zalman i4 White ígéretes választás a játékosoknak, a tech-rajongóknak és mindazoknak, akik egy stílusos, hatékony hűtésű és sokoldalú számítógépházat keresnek.

A gyártó újdonsága elegáns, fehér színű Full Mesh panelekkel rendelkezik a maximális légáramlásért és a hűvös belső hőmérsékletért. Természetesen nem maradnak el a beépített mágneses porszűrők a hatékony porvédelemért. A gyárótól már megszokhattuk, hogy legtöbbször nem kell extra ventilátort vennünk a házaikhoz és ez ezúttal is határozottan igaz. A házban összesen hat darab, 120mm-es ventilátor (három elöl, kettő felül és egy hátul) található a hatékony hőelvezetésért.

A kompakt méret (396 x 255 x 484 mm) és az alacsony súly (5,8 kg) a nem csak a könnyű telepítést és szállítást garantálja, hanem az elhelyezés során is rengeteg választást kínál. Ennek ellenére a belső tér is igen tágas, akár 170mm magas CPU-hűtőt, 320mm hosszú grafikus kártyát, 140mm-es tápegységet és 360mm-es előlapi hűtőt is képes befogadni.

Érdemes még megemlíteni az állítható magasságú GPU-tartót a rugalmas beépítési lehetőségekhez, illetve annak lehetőségét, hogy a grafikus kártya függőlegesen legyen elhelyezve. Utóbbihoz a riser kábel egyébként nem tartozék, így azt külön kell beszerezni.

Az akár színben teljesen passzoló fehér hardvereket a mesh oldallapon keresztül meg is lehet csodálni, az igényességet pedig a kábelmenedzsment megoldások segítik. Nyilván, ha teljes képet akarunk kapni oldalt, akkor érdemes az edzett üveg lappal szerelt változatot választani. A Zalman i4 White már elérhető itthon, nagyjából 25 000 Ft környékén.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.