Hirdetés

Az itthon is igen népszerű Zalman bemutatta a CNPS14X Duo Black névre keresztelt új processzorhűtőjét. Ez az ígéretes, teljesen feketébe burkolt hűtő innovatív, kettős radiátoros kialakítással büszkélkedhet, amely kiemelkedő hőelvezetést biztosít a modern processzorok számára.

A CNPS14X Duo Black két alumínium radiátorral és két AF120-as ventilátorral van felszerelve, amelyek kiemelkedően hatékonyan hűtési teljesítményt vetítenek elő. A hat nikkelezett hőcső és a gyártó által szabadalmaztatott és egy ideje már használt RDTH (Reverse Direct Touch Heatpipes) talp kiváló hőátadást biztosít. Többek között ezért is lehetséges, hogy a CNPS14X Duo Black akár 270W TDP-vel rendelkező processzorokhoz is bátran ajánlható.

A Zalman újdonsága ennek ellenére rendkívül csendes működést biztosít, mindössze 29 dB(A) zajszinttel, amire a gumiból készült rezgésgátló párnák is rásegítenek. A hűtő aszimmetrikus kialakítása kompatibilissé teszi számos, az általánostól akár eltérő alaplappal és RAM-modullal.

A CNPS14X Duo Black kompatibilis az Intel LGA1700/1200/115X és AMD AM5/AM4/AM3 foglalatokkal. A csomagolás pedig egy ZM-STC8 hővezető pasztát is tartalmaz. A Zalman CNPS14X Duo Black processzorhűtő ideális választásnak tűnik azoknak a felhasználóknak, akik kiváló teljesítményt, hatékony hűtést és csendes működést keresnek.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.