A legfrissebb információk szerint a jövőhéten bemutatkozik a Sony új csúcskészüléke az Xperia Z4. Egyes a Sony-hoz közelálló források szerint április 20-án rántják le a leplet a gyártó sokak által várt új zászlóshajójáról.

A Z4-ről szinte naponta megjelennek pletykák, sőt, specifikációs adatok és képek, ami azt jelzi, hogy a készülék már végleges formájában várja a nagy napot. Ha a Sony nem akarja, hogy az LG G4-hez hasonlóan az ő adui is teljesen lelepleződjenek, akkor lassan ideje a bejelentésnek, mielőtt ki nem szivárog az összes részlet.

Az eddigi pletykák szerint a Z4 Snapdragon 810-es processzorral, 3 vagy 4GB RAM-mal, a gyártó csúcsmodelljeitől már jól megszokott és elvárt 20.7MP-es főkamerával és a prémium üvegesborítással és alumínium kerettel, tehát a Sony jól megszokott designnal és 5.2 hüvelykes kijelzővel érkezik.

New-Sony-Xperia-Z4-photos-638x479

Az említett informátor szerint a most mindenki által Z4-ként emlegetett modell valójában Z3 Neo néven lehet majd ismert, és a valódi Z4 csak az év végén megújult formatervvel kerülhet bemutatásra. Ezt a hírt az is alátámaszthatja, hogy a idejekorán kiszivárgott képeken a készülék megjelenése szinte teljesen megegyezik az előző modellel.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.