A Google fogta magát és kicsit átszabta a YouTube felületét. Az új asztali megjelenéssel a kialakítás leegyszerűsödött, áttekinthetőbb lett, így mindenki a tartalomra tud koncentrálni.

Régi felület
Új felület

Emellett egy várva várt funkciót is bekapcsoltak, aminek az éjszakai baglyok kifejezetten örülni fognak, ami nem más, mint a Sötét mód. Így végre nem zavarja világos fehér hátterével a szemünket, helyette átváltható sötétre, feketére a felület, ami már sokkal kellemesebb.

Sötét mód

Egyelőre még nem elérhető mindenki számára a funkció, de ha már most szeretnéd kipróbálni, akkor két kattintás az egész.

Kattints az itt látható linkre: https://www.youtube.com/new, majd bökj a “csatlakozás most” gombra és máris üdvözöl az új felület.

Sötét mód bekapcsolása
A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.
  • H.Gabe

    Sziasztok. 🙂

    A dárkos megjelenítés nagyon jó, de…
    De…
    A csatornákon nincs feliratkozás gomb. Illetve, ha jó, megnézem, semmilyen gomb nincs, sem kattintható elem, csak a videók. Fura. -vagy ez bug, ami csak engem tisztel meg? 😀