A Xiaomi következő nagyobb bemutatóját – ahogy a címben is említettem – július 27-én rendezik meg. A sajtóesemény a China National Convention Center épületében lesz Beijing-ben.

A meghívóból nem derül ki semmi, hogy mit fog bemutatni a vállalat, azonban a Xiaomi egyik munkatársa a Weibo-ján azt mondta, hogy várhatóan két készüléket fognak leleplezni a médiaeseményen. Természetesen egyiket sem nevezte nevén, viszont abban segített, hogy hány karakterből áll a készülékek neve.

A meghívó
A meghívó

Innen sejthető, hogy az egyik a Xiaomi Redmi Note 4 lesz a hátlapon dupla kamerával, Helio X20 chipsettel, míg a másik készülék egy notebook lehet (Xiaomi Mi Notebook?). Ez utóbbi egy Intel Atom processzort kaphat 12.5″ vagy 13.3″ képátlójú kijelző társaságában. Vékony alumínium házzal érkezhet, hasonlíthat majd az Apple MacBook termékekre kinézetet tekintve (meglepődünk?). Elképzelhető az is, hogy egy 15.6 inches változat is bemutatásra kerül, erről semmilyen konkrét információnk nincs.

Július 27-én minden kiderül.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Remélem a nagy bejelntés az lesz hogy bezárják a gyáraikat… Semmire való vackok

Comments are closed.