A 2019-es év nem kizárt, hogy az összehajtható telefonokról szól majd, hiszen a Samsung és a Huawei is leleplezi saját megoldását. Igen ám, de nem csak a top három próbálkozik innovatív megoldásokkal, hanem a dobogó alsó fokát megcélzó Xiaomi is, akik mellékágon okozhatnak meglepetést. Evan Blass ugyanis egy olyan videót tett közzé, amelyen a kínaiak igen mutatós mobilja látható, íme:

A kisfilmen egyébként megfigyelhető, ahogy az eleinte igen nagy képernyős eszköz két szélét egyszer csak hátrahajtják, de az is igaz, hogy már előtte látható a hajtáspont, vagyis feltételezhető, hogy ez valami prototípus lehet. Ügyes, ahogy a UI, vagyis a felület reagál a hajtogatásra, azonnal csak a kisebb rész válik reszponzívvá, ahogy a két szélét hátracsukta a videó készítője. Vajon még idén lesz valami végleges belőle, vagy a Xiaomi kivárja a reakciókat? Egyáltalán valós történet ez?

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt