Hirdetés

A Xiaomi pont a kiváló ár/érték arányú mobiljai révén vált rendkívül ismert gyártóvá, és szerencsére ezt a remek tulajdonságukat azóta is töretlenül képesek biztosítani. Mivel a kínaiak hosszú idő után úgy döntöttek, Európát is meghódítják, folyamatosan bombáznak a jobbnál jobb ajánlatokkal. Most a FirstPhone kínálatában lehet elcsípni a Mi 6 névre keresztelt csúcsmodellt, méghozzá mindössze 126 500 forintért cserébe.

Miért olyan jó ez? A készülék a mai trendekhez képest kompakt mérettel hívja fel magára a figyelmet, hiszen 5,15 hüvelykes, Full HD felbontású IPS kijelzővel rendelkezik. Nem ez az egyetlen vonzó tulajdonsága a készüléknek: Snapdragon 835-ös csúcslapka hajtja, nyolcmagos a processzor, ráadásul a 64 GB-os adattároló mellé 6 GB RAM-ot kap a felhasználó.

A sort a dupla 12 megapixeles kamera folytatja, f/1,8, OIS, tehát mindent tud, amire a mindennapok során szükségünk lehet. Milyen a képminőség? Itt lehet tájékozódni erről. A 3350 mAh-s akkumulátorral szerelt Mi 6 külsőleg is nagyon szép, Android 7 fut rajta, szóval ennyiért tényleg nagyon megéri akár hosszabb távra is beruházni rá, főleg, mert ez már a dual SIM-es, globál ROM-mal, más kérdés, hogy B20-as LTE verzió ebből a mobilból nem létezik, tehát vidéken a 4G gondot jelenthet. Pontosabban a hiánya. Vásárláshoz katt ide!

Hirdetés
Tamás Zsolt
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt