A Xiaomi társalapítója és alelnöke Li Wanqiang tegnap egy koferencián részleteket osztott meg a vállalat érkező flagship készülékéről, melynek neve biztosan Xiaomi Mi 6 lesz.

Az alelnök szerint az új készülék árban követni fogja előadeit, 1999 yuan-ba fog kerülni. Az Mi 5S-nél megjelent ultraszonikus ujjlenyomat-olvasót is megkapja. Wanqiang továbbá azt mondta, hogy a vállalat márciusban meglepetéssel készül, vélhetően ekkor mutatkozik be az Mi 6.

Kiszivárgott fotó

A hátlapi kamerát tekintve egy új szenzort fog kapni az Mi 6, azonban ennek modellszáma ismeretlen, azt mondják, hogy sokkal jobb lesz a Sony IMX378-nál, a kijelző miatt pedig lehet egy „lapos” (1999 yuan) és egy ívelt kijelzős (2499 yuan) variáns is.

Mivel flagship modellről beszélünk, ezért szinte biztos, hogy a Qualcomm Snapdragon 835 chipsetet fogja megkapni 4 GB RAM-mal (lapos verzió) vagy 6 GB RAM-mal (ívelt verzió). Mindketten 3000 mAh akkut kaphatnak és Android 7.0-val érkeznek, a belső tárhely pedig 128 GB vagy 256 GB lehet.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.