Talán már eljutott odáig a Xiaomi, hogy neve hallatán mindenkinek ismerős lesz, hogy mivel is foglalkozik a cég. Ebben a cikkben az egyik legújabb okostelefonjuk a téma, a Xiaomi Mi 4i.

Most egy nagyszerű lehetőség keretében 80$ kedvezménnyel lehet megvásárolni egy külföldi weboldalon, a gearbest.com-on. Az oldal különlegessége, hogy több raktáruk is van, többek között Európában is. Ez azt jelenti, hogy mivel a rendelt termék EU-n belülről érkezik, így vám nem terheli az árut. Annyi a hátrány, hogy postaköltség is van, de ez kb. 4-8$ között mozog, sokkal jobb, mintha vámot kellene fizetni.

A készülék jelenleg 274,9$-os áron kapható, de egy kuponkód/promóciós kód beváltásával 80$ kedvezményre jogosult mindenki. Ez a kuponkód a következő: EUMI4I

Ha ezt beütitek a vásárlásnál, akkor mindössze 194,59$-ért elvihető, ami átszámolva körülbelül 56.000Ft-nak felel meg. Ezért cserébe egy 5″-os FullHD kijelzővel ellátott készüléket kapsz, melyben egy 8 magos Snapdragon 615-ös processzor van 2GB RAM memóriával és 16GB belső tárhellyel, 13 megapixeles kamerával és 3120 mAh-es akkumulátorral. Azért lássuk be, hogy ez nagyon kecsegtető ajánlat, már csak ha a specifikációkat tekintjük.

Xiaomi-Mi-4-official-images-12

Az oldalon történő rendelés egyszerű, a kívánt terméket betesszük a kosárba, ha szeretnénk, akkor regisztráljunk egy fiókot, és írjuk be a szállítási/számlázási adatokat. A fizetés PayPal-on keresztül történik. A szállítási idő az EU raktárból Flat Rate Shipping metódussal 5 – 7 nap, míg Expedited Shipping-el 3 – 7 nap alatt van a kezedben a rendelt termék.

A gearbest.com több szempontból is kedvező. Első szempont, hogy van Európában is raktáruk, a második, hogy olcsón kínálja a termékeit és 45 napos pénz visszafizetési garanciát vállal. A Xiaomi Mi 4i most csak egy kedvező ajánlat a sok közül, érdemes rá lecsapni, amíg elfogadja a kuponkódot, viszont sok más akciós termék is van az oldalon, érdemes szétnézni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.