Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a gamer telefonok, a Razer Phone 2 már a küszöbön áll és várhatóan napvilágot lát a Black Shark második generációja is hamarosan. Ez azért is meglepő, mert még nincs fél éve, hogy a Xiaomi bemutatta a játékokhoz optimalizált készülékét.

A Black Shark 2 elnevezés még közel sem biztos, de kiszivárgott adatok alapján nem sokban tér majd el elődjétől. Először is erős a gyanú, hogy ugyanazzal a processzorral, Snapdragon 845-tel szerelik majd fel, és az egész készülék formatervezése is ugyanolyan kirívó és „agresszív” lesz. Habár az első generációnál az ujjlenyomat-olvasó a képernyő alatt helyezkedett el, az új modellről megjelent képek már hátlapi szenzort ábrázolnak.

A kamerák esetében az elhelyezés változik, vízszintes helyett függőleges vonalban helyezkednek majd el egymáshoz képest. A hátlap maga egy kicsit egyszerűbb, összességében letisztultabb.

Sajnos a TENAA által feltárt fájlok egyelőre csak maréknyi információt tartalmaznak a specifikációkról, de cserébe több képet is felsorakoztat a termékről. Eddig annyit tudni, hogy 5,99 hüvelykes kijelzőt és 4000 mAh kapacitású akkumulátort kap. Nem esik szó sem a kijelző felbontásáról, sem tárhelyről és RAM-ról, a hasznos információk száma közelít a nullához. Ezek a hírek eddig csak azt erősítik, hogy ez egy ráncfelvarrása lehet az első modellnek.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.