Nagy többségetek már hallhatott a Microsoft új operációs rendszeréről, a friss és ropogós Windows 10-ről. Az operációs rendszer nagy újdonsága a Microsoft szerint az egységesség. A cég saját platformjai között még nagyobb lesz az átfedés, így a Windows 10-el a PC-k és okostelefonok is egyszerűen egymásra hangolhatók.

Korábban írtunk már a Windows 10 újdonságairól a Microsoft hivatalos sajtóközleménye alapján, ezek után bátorkodtunk felrakni mi is a Technikai előzetest a Microsoft Insider Programon keresztül és készítettünk erről egy videót. A videóban kicsit darabosnak tűnik a használat, ez a videófelvétel minősége miatt van, a rendszer a valóságban sokkal de sokkal gördülékenyebb. De ha már itt tartunk, akkor szeretném megjegyezni, hogy számomra a Windows 10 kellemes csalódás volt. Nem véletlen hagyták ki a Windows 9-t és ugrottak kettőt előre a redmondiak, mivel már ez az előzetes verzió is meggyőzött. Rengeteg újítást, fejlesztést eszközöltek a programozók, aminek minden felhasználó örülhet majd.

Nem mellékesen itt egy kép a számítógép konfigurációjáról, csak hogy legyen mihez viszonyítani a sebességet tekintve. A Windows 10 egy Samsung EVO 850-es 500GB-os SSD-ről futott, mely a Samsung Magyarország jóvoltából jutott el hozzánk.

Untitled7

És akkor jöjjön a videó, majd lentebb még néhány képernyőkép a rendszerről:

Untitled1 Untitled2 Untitled3 Untitled4 Untitled5 Untitled6

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.