A Microsoft április 11-én tette elérhetővé számítógépekre a Windows 10 következő nagy frissítését, az Creators update-et. A redmondi vállalat természetesen nem csak PC-re, hanem néhány mobilra is kidobja majd a csomagot, bár ezek közé meglehetősen kevés termék tartozik…de lássuk először a listát:

 1. HP Elite X3
 2. Microsoft Lumia 550
 3. Microsoft Lumia 640
 4. Microsoft Lumia 640 XL
 5. Microsoft Lumia 650
 6. Microsoft Lumia 950
 7. Microsoft Lumia 950 XL
 8. Alcatel Idol 4s
 9. Alcatel Fierce XL
 10. SoftBank 503LV
 11. VAIO Phone Biz
 12. MouseComputer MADOSMA Q601
 13. NuAns Neo

Jól látható, hogy a Lumiák közül alig néhányra érkezik a frissítés, pedig ennél jóval több típus és felhasználó létezik, a várható csalódottságukról pedig a Microsoft is beszélt:

“Tudjuk, hogy kevés készülékre lesz elérhető a Windows 10 Alkotói frissítés, ám a fejlesztők visszajelzéseit megvizsgálva arra jutottunk, hogy nem minden készülék tudja hibátlanul futtatni az új verziót. Éppen ezért úgy döntöttünk, hogy csak meghatározott típusú eszközök kapják majd meg a csomagot.”

Hurrá, valószínűleg ez senkit sem fog vígasztalni, aki még bízik a Microsoftban és nem a fenti tizenhárom modell egyikét vásárolta meg korábban. Akik viszont szerencsések, azok április 25-én várhatják a frissítést jelző ablakot.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.