A nálunk lévő OnePlus 5 modellre is megérkezett a legújabb frissítés, melyben több hibát is javít a gyártó. A legfelkapottabb hiba a OnePlus 5 esetében a kijelzővel kapcsolatos ún. “jelly effect”, amikor görgetünk, akkor szétnyúlik a tartalom, ami a OnePlus szerint hamarosan javításra kerül. Mi különösebben nem tapasztaltuk, de ha nagyon odafigyelünk látható (lásd majd részletesebb tesztünkben).

Az OxygenOS 4.5.5-ös verziója egy 59 MB-os frissítéssel érkezett, ami javítja többek között azt, hogy a telefon az egyébként erős Wi-Fi jelet is gyengének jelezte ki. Ezen kívül a videórögzítés mostantól kevésbé meríti az akkumulátort, a hanghívások terén is történt javítás, valamint a rezgés intenzitását (hívásfogadás közben) csökkentették.

A frissítés OTA módon érkezik a mobiltelefonra, ha nem jelzi ki, akkor a Beállítások -> Rendszerfrissítéseken belül manuálisan is lehet keresni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.