Őrületes ütemben szaporodnak a keretnélküli kijelzős okostelefonok, ám úgy tűnik, hogy a kínai Vivo legújabb készüléke kimaxolhatja a témát. Az Xplay7 nevű készülékről most kiszivárgott néhány fotó és renderkép, mégpedig a Qualcomm és a Vivo zártkörű prezentációjáról.

Ezek alapján pedig az S8, de még az iPhone X is komoly vetélytársat kap, legalábbis a külső tekintetében mindenképp. Ha valóban ez lesz a végleges dizájn, akkor úgy tűnik, a Vivonak sikerült valóban eltüntetni minden keretet és az egész előlap ténylegesen egy kijelzővé vált.

Felül az előlapi kamera és talán egy szenzor látszik, amit egyszerűen körbevesz a képernyő, ráadásként még a sarkok is lekerekítettek, mint az LG G6 vagy az iPhone X esetében. A szupervékony, ívelt hátlappal rendelkező Xplay7 még tartogathat néhány finomságot a leendő vevőknek.

Ilyen a Snapdragon 845-ös chipset vagy a Sony IMX401 kameraszenzor, amely 4x optikai zoomra képes. Viszont amivel tényleg odavághat a konkurenciának, az a kijelző alá beépített ujjlenyomat-olvasó, amelyet egyelőre sem az Apple, sem a Samsung, sem pedig más gyártó nem tudott meglépni.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni.

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.