A Xiaomi ezek szerint túlságosan is ragaszkodott az ígéretéhez, miszerint kiadják az Mi A1-re 2017 végéig az Android 8.0 Oreo frissítést. A szavatartó magatartás dícséretes, de a sietség miatt maradt a rendszerben néhány bug.

Több olvasónk is tapasztalt különböző hibákat az Oreo frissítés után, ezért a Xiaomi úgy döntött, hogy visszatartják a frissítést, akiknek még Android Nougat operációs rendszer fut a készülékén, az egyelőre még nem tud frissíteni az új verzióra.

A hibák közé tartozik, hogy a Bluetooth miatt nagyon gyorsan merült az akku, az Ambient display egyes felhasználóknak nem működött, illetve a telefonhívások során is voltak problémák. Azt nem tudni, hogy mennyi idő kell a hibák javítására, a Xiaomi türelmet és megértést kér az Mi A1 felhasználóktól.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSAndroidHeadlines
MEGOSZTÁS
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.
 • frensys

  Néhány bug.. Itt felsoroltak 3-at, azt kapásból 8-at tudnék írni + amiket kértek tőle userek fm rádió app, videó hang és társai, azzal mi lesz?! Pff

 • Róbert Märcz

  Én simán frissítettem, és semmilyen problémát nem tapasztaltam. Tök jól működik minden, ami nekem kell.

  • Márk Debrenti

   Én is így vagyok vele 😀

  • Pál Kinka

   Elég nagy szórása lehet a minőségnek.