A Xiaomi ezek szerint túlságosan is ragaszkodott az ígéretéhez, miszerint kiadják az Mi A1-re 2017 végéig az Android 8.0 Oreo frissítést. A szavatartó magatartás dícséretes, de a sietség miatt maradt a rendszerben néhány bug.

Több olvasónk is tapasztalt különböző hibákat az Oreo frissítés után, ezért a Xiaomi úgy döntött, hogy visszatartják a frissítést, akiknek még Android Nougat operációs rendszer fut a készülékén, az egyelőre még nem tud frissíteni az új verzióra.

A hibák közé tartozik, hogy a Bluetooth miatt nagyon gyorsan merült az akku, az Ambient display egyes felhasználóknak nem működött, illetve a telefonhívások során is voltak problémák. Azt nem tudni, hogy mennyi idő kell a hibák javítására, a Xiaomi türelmet és megértést kér az Mi A1 felhasználóktól.

Hirdetés
FORRÁSAndroidHeadlines
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Néhány bug.. Itt felsoroltak 3-at, azt kapásból 8-at tudnék írni + amiket kértek tőle userek fm rádió app, videó hang és társai, azzal mi lesz?! Pff

  2. Én simán frissítettem, és semmilyen problémát nem tapasztaltam. Tök jól működik minden, ami nekem kell.

Comments are closed.