Tavaly sokáig poénkodások tárgya volt a Samsung Note7 szerencsétlen balesete. Akkor sokan hozták fel a múltból azokat az eseteket, amikor 1-1 Apple készülék kapott lángra, de ez előfordul. Előfordul ugyanúgy más gyártók készülékeivel is, csak éppen azoknak nincs akkora hírértékük, így meg sem mutatják a nagyvilágnak. A lítium akkumulátorok már csak ilyenek..

https://twitter.com/briannaolivas_/status/834556234166448128

A Twitteren tette közzé a tulajdonos Bree, ahogy épp lángra kapott a fürdőben szunyokáló készüléke. Látható, hogy a hátlapja elválik és tekintélyes mennyiségű füst szivárog belőle. Később fotókat is feltöltött az oldalra a nem épp biztató helyzetről. 

Azonban még mielőtt a friss tulajdonosok pánikba esnének, egyelőre teljesen tisztázatlan az esemény oka. Arról nem is beszélve, hogy jó ideje forgalomban van az új széria és eddig egy-két problémáról tudunk. Az Apple mindenesetre vizsgálja az ügyet, hogy mi lehetett a háttérben, hisz a videónak hála látható, hogy ez tényleg megtörtént.

Hirdetés
FORRÁSÜbergizmo
Zola
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nem gyanús egyáltalán, hogy pont egy kád vagy egy mosdó kagyló mellett van… Simán lehet h bele ejtette, én is letagadnám…

Comments are closed.