Nagyon szkeptikusan fogadtuk azt a videót, amin elvileg az iPhone SE frissített változata látható. A Weibo oldalára került fel egy mobillal rögzített videó, amin egy notch-csal és az iPhone X módjára vertikálisan elrendezett duál kamerával rendelkező mobil látható.

Első pillantásra a készülék valódinak tűnik, a telefont Face ID-val oldják fel és az animációk teljesen ugyanolyanok, mint az iPhone X-nél. Elég meggyőzőnek tűnik. Miután 2-3x megnéztem a videót, már elkezdtem gyanakodni…nem lehet tudni, hogy az illetőnek pontosan mekkora a mancsa, illetve vonalzót sem tettek oda, hogy láthassuk a telefon dimenzióit, így én azt tippelném, hogy ez egy iPhone X, csak szépen lesarkosították a keretét vagy éppen olyan készülékházat vettek rá, ami így néz ki.

A másik tényező, hogy a hírek szerint az Apple elvileg megszabadul idén a notch-tól pont a negatív felhasználói visszajelzések alapján, erre itt van ez a telefon a hatalmas kivágással és az elég durva kameradudorral a hátulján? Szöges ellentéte a híreknek, ami elgondolkodtat.

Az idei WWDC-n (június 4-én) az Apple a rendszereken kívül két új iPadet fog bemutatni (ha minden igaz), tehát új iPhone-ra leghamarabb szeptemberben lehet számítani. Az eddigi infók alapján három új iPhone lesz idén: egy frissített iPhone X 5,8 hüvelykes kijelzővel, egy 6,5 hüvelykes iPhone X Plus és egy olcsóbb variáns 6,1 hüvelykes LCD kijelzővel. Korai még bármi fixet mondani, így most csak ezekkel tudunk szolgálni.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

2 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Én úgy tudom az iPhone nem ébreszthető fel duplakoppal,pedig az első másodpercekben azzal kelti fel a készüléket,szóval szerintem fake….

Comments are closed.