A Samsung jövő heti Unpacked eseményén bemutatásra várt Galaxy Buds Pro fülhallgatóról több videó is felkerült az internetre.

A Digital Slang YouTube-csatornán például kicsomagolás, az Apple AirPods Próval és a Galaxy Buds Plus-szal történő összehasonlítás is megnézhető.

A csatorna állítólag a Facebookon keresztül szerezte be az új, hivatalosan még nem kapható fülhallgatókat. A SamMobile is jelezte, hogy a Facebook Marketplace-en több helyen is megjelent az új füles.

A videók azért érdekesek, mert megerősítik a kiszivárgott fotók és specifikációs listák állításait. Megtudjuk, hogy a füles örökli a Buds Live nagyon jó méretű töltő bölcsőjét. Láthatunk példát arra is a videóban, hogy miként működik az aktív zajszűrés (ANC) és láthatjuk azt is, hogy a fülhallgatóhoz tartozó applikációban miként állítható a külső hangok beengedése.

Ezeken felül látható az is, hogy a Galaxy Buds Pro képes lesz felismerni, amikor viselője beszélni kezd és automatikusan képes lesz állítani a beengedett hangok mennyiségét ennek függvényében.

A korábbi Samsung fülhallgatókból ismert parancsok is állíthatók lesznek a fülesen, az applikációban a jobb és a bal párra vonatkozóan eltérő dolgokat állíthatunk majd be.

A fülhallgató várhatóan január 14-én mutatkozik majd be, az új Galaxy S21 széria mellett. Az eddigi adatok alapján IPX7-es vízállósága, aktív zajszűrése és üzemideje lesz a legvonzóbb tulajdonsága a fülesnek.

Hirdetés
FORRÁSDigital Slang
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.