Szinte nem telik el nap anélkül, hogy ne látna napvilágot valami információ, pletyka, szivárogtatás az iPhone 8-ról. Most itt a legfrissebb felvonás, ahol két fotón és egy rövid videón is szerepel a készülék. Azaz egyelőre csak egy dummy, de már ez is izgalmasnak látszik. Egy bizonyos Benjamin Geskin nevű illető tette közzé Twitter csatornáján a képeket és a videót is.

Ő ugyanis volt olyan merész, hogy a korábban kiszivárgott renderkép alapján egy 3D nyomtatóval elkészítette a telefon dummy-ját, azaz egy műanyag makettet, ráadásul rögtön 8 darabot. Ezután kinyomtatott egy jó minőségű képet (a frissen bemutatott iPad Pro egyik háttérképét), amit formára vágva beillesztett a kijelző helyére, majd erre egy képernyővédőt helyezett, ezzel imitálva a bekapcsolt állapotot.

Nyilván az Apple részéről semmilyen pletykát vagy szivárogtatást nem kommentálnak, de ha valóban ilyen külsővel jelenik meg az iPhone 8, akkor az látványos lesz. A szó szerint faltól-falig érő, lekerekített sarkú képernyő talán még az S8-nál is merészebb külsőt kölcsönöz neki, ám hogy a valóság is találkozik majd az elképzelésekkel, arra legalább őszig várnunk kell.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSRedmond Pie
MEGOSZTÁS
Rusi
Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni. :)