Augusztus végén a Samsung bejelentette a Gear Sport okosóráját. Bár a cég pontosan nem jelentette ki, hogy mikor debütál a Gear Sport. Valószínűleg a közeljövőben a polcokra fog kerülni, ugyanis tegnap a vállalat közzétette az eszköz hivatalos bemutatófilmjét.

A felvétel bemutatja, hogy mit is tud a koreai vállalat új okosórája. A Gear Sport egy intelligens eszköz, amely tökéletes a sportolásra, de akár hétköznapi használatra is. 50 méterig vízálló, beépített GPS-szel rendelkezik a pontos nyomkövetéshez, valamint akár zenét is hallgatunk rajta.

Gear Sport

Az óra nem rendelkezik mobilhálózattal, így nem tudunk vele telefinálni, azonban párosítható az Android és iOS platformú készülékekkel egyaránt Bluetooth segítségével. Ez szükséges többek között értesítések fogadásához, a fitnesz alkalmazások szinkronizálásához, valamint a szöveges üzenetek megválaszolásához is. Az új hordozható eszköz a Samsung Pay funkciót is támogatja, köszönhetően a beépített NFC-nek. A Samsung Gear Sport hivatalos ára körülbelül 350 dollár között mozog majd, de egyelőre még nem tudni, hogy mikor kerül a boltokba.

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: