A Viber nemrég adta ki népszerű csevegőalkalmazásának új verzióját, mely többek között támogatja a GIF-eket, pénzküldési és fogadási funkcióval bővült, valamint lehetővé tette adataink mentését a felhőbe.

Sok Viber felhasználó panaszolta, hogy gyári beállítás után vagy új telefonba költözéskor nem maradnak meg a beszélgetések. Nos ez a 6.1-es verzióval változik. Az iOS és Android felhasználók egyaránt örülhetnek, az új funkció mindkét tábor számára elérhető.

viber-6-1 (2)Androidon Google Drive-val tudjuk szinkronizálni adatainkat, ehhez nem kell mást tenni, mint Viberen belül lépjetek be a Beállításokhoz, majd alul találjátok a Viber biztonsági mentés menüpontot. Itt csatoljátok pár érintéssel Google fiókotokat, és máris készíthető a mentés.

Hasonló a helyzet az iOS felhasználóknál is, annyi a különbség, hogy itt az iCloud-ba kerül a biztonsági mentés.

A mentés funkció mellett közvetlenül lehet Viberen pénzt küldeni és fogadni, mely a Western Union szolgáltatásán keresztül történik. Ha minden igaz, a pénzküldés csak Amerikából indítható, de senki nem áll a fejlődés útjában.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.