Még csak pár napja mutatta be a OnePlus 7T nevű készülékét a OnePlus. Sőt, az európai premier még csak jövőhéten lesz, de máris a következő generációról kerülhettek ki képek. Óriási változásokra ne számítsunk, viszont lehet, hogy végre kapunk olyan funkciókat, aminek sokan örülnének.

OnePlus 8
forrás: @Onelaks és CashKaro

Ami rögtön feltűnhet, hogy a vízcsepp bevágás helyett kameralyukat kaphatunk. A másik pedig a hátlap színe lehet, ami inkább hasonlít a most bemutatott 7T színéhez, mint a OnePlus 7 Pro féle színátmenetes megvalósításhoz.

forrás: @OnLeaks és CashKaro

Sokan szeretnék, hogy végre a OnePlus készülékeiben is legyen vezetékmentes töltés, mióta üveg hátlappal szerelt mobilokkal jelentkezik a gyártó. Eddig arra hivatkoztak, hogy még elég lassú a technológia, így inkább a gyorsabb, de vezetékes töltést favorizálják.

A Xioami és a Huawei viszont már 30 wattos vezetékmentes töltéssel adják ki a csúcskészülékeiket. Ez pedig már eléggé gyors ahhoz, hogy akár ki is váltsa a vezetékes töltést. A legújabb hírek szerint a OnePlus is olvas híreket és lehetséges, hogy végre ők is beépítik ezt a funkciót a következő generációs készülékeibe.

Szerintetek is nagyon hiányzik a vezetékmentes töltés vagy bőven megfelel ami most is elérhető?

Hirdetés
FORRÁSGSMARENA
Évek óta kiemelt figyelemmel követem a mobilgyártók fejlődését, de nyitott szemmel járok és majdnem minden ami tech érdekel. Remélem évről-évre egyre érdekesebb hírekkel számolhatok be nektek!