Törd át a határokat, éld át a kettős víziót. Nagyjából ez az AllCall mottója, akik hamarosan Rio néven újabb okostelefonnal fognak előrukkolni, ráadásul nem is akármilyennel, legalábbis ami a dizájnt illeti.

A hivatalos közlemény szerint a készülék előlapján egy szélek felé ívelő kijelző kap helyet, amit 1,8 mm-es üveg véd majd a sérülésektől, tehát akár még a leejtést is túl fogja élni a mobil. A Rio az elődök által kitaposott utat követi, hiszen a hátlapján két darab kamera kap helyet, egy 8 és egy 2 megapixeles Sony szenzor. A telefon elején is lesz mivel szemezni, ott 2 megapixeles egységre számíthatunk.

A Rio burkolata alá egy 2700 mAh-s akkumulátor kerül beépítésre, a számos optimalizációnak köszönhetően nem lesz gond az üzemidővel, amihez az 5 hüvelykes, HD felbontású Sharp kijelző is segítséget nyújt majd.

Az AllCall Rio lelke egy MediaTek MT6580A chipset lesz, ez egy négymagos, 1,3 GHz-es processzort magában foglaló megoldás, 1 GB RAM-mal és 16 GB-os adattárolóval. Operációs rendszerből az Android 7.0 Nougatot kapjuk, adott a dual SIM támogatás, valamint a rendkívül hangos hangszóró.

A készülék valamikor májusban fog megjelenni, további infókért látogass el a www.allcall.hk weboldalra.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.