Hirdetés

A laptopok piaca mostanság bőven szolgáltat témát, hiszen a Qualcomm után nemrég az AMD is bemutatta legújabb fejlesztéseit, melyekben természetesen az AI a közös nevező.

Az ASUS pedig nem is várt sokat és szinte rögtön leleplezte a Zenbook család legújabb zászlóshajóját, a Zenbook S 16 OLED modellt, mely kijelzőben a valaha készült egyik legnagyobb Zenbook, ennek ellenére 11mm vékony és alig 1,5kg. A 16 hüvelykes, 3K felbontású ASUS Lumina OLED kijelző továbbra is az egyik legjobb a piacon, ráadásul 120Hz-es képfrissítéssel rendelkezik és az érintésekre is reagál.

A vadonatúj CPU mellett az itthon már elő is rendelhető modellben 32GB RAM és 2TB-os SSD lapul, így erőből vélhetően nem lesz hiány. Az új AMD megoldásnak köszönhetően természetesen Copilot+ laptopról beszélhetünk, de meg kell várnunk, míg a szükséges Windows frissítés megérkezik. Dizájnban egyébként nem újít a Zenbook S 16 OLED, hiszen a fedlapon a már jól ismert Ceraluminium bevonattal találkozhatunk, míg felnyitva egy minimalista belső fogad.

Hirdetés
Tech2 Laci
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.