Az Apple nemrégiben bejelentette, hogy nem fogja közzétenni készülékeinek eladási statisztikáit, így ezentúl csak tippelhetünk, valamint a cégközeli informátorokra és az elemzőcégekre tudunk támaszkodni.

Egy új jelentés szerint az idei iPhone-ok nem teljesítenek olyan jól, az Apple-nek nem sikerült eladni a várt mennyiséget. Hogy növelhessék az eladásokat (és mivel alacsonyabb az előállítási költség), a hírek szerint visszaállítják az iPhone X-et a gyártósorra annak ellenére, hogy az iPhone XS megjelenésével törölték a palettából.

A gyártás megindítását az is indokolhatja, hogy az Apple aláírt egy megállapodást a Samsunggal egy bizonyos mennyiségű OLED panel vásárlására. Mivel az iPhone XS nem megy olyan jól és mivel az OLED paneleket be kell szerelni, ez lehet az indok az iPhone X újraélesztése mellett.

Az Apple még nem nyilatkozott ezzel kapcsolatban, de vélhetően van igazságalapja a történetnek, hisz akkor nem pletykálnának róla.

Hirdetés
FORRÁSUbergizmo
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.