Az Amazon egy újradizájnolt kinézetet adott a Kindle alkalmazásnak, amely iOS és Android készülékekre egyaránt letölthető. Az új verzió fő változása egy újratervezett felhasználói felület, amely nagyobb könyvborítókat, valamint egy világos és egy sötét témát kínál. Az alsó sáv közepén megtalálhatjuk a legutoljára olvasott könyvet is. Az iOS verzióban még mindig nem vásárolhatunk könyveket, csak megtekinthetjük őket, a vételezést csak böngészőn keresztül tehetjük meg, míg az Androidos változatban közvetlenül vásárolhatunk.

Egy másik frissítés a Goodreads nevezetű vállalattal való integráció. Ennek eredményeképpen felfedezhetjük és megvitathatjuk a könyveket más Goodreads felhasználókkal. Ez a funkció nem minden régióban elérhető, valamint csak iOS felhasználóknak érhető el. Az megújult Kindle alkalmazás letölthető az App Store és a Google Play áruházakból egyaránt.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Több éve foglalkozom az okoseszközök világával, eleinte csak az Apple termékek érdekeltek, de ma már szívesen olvasok és írok más okoskütyüről is. Kövess Instagramon: