Az iPhone 6/6S és 7 szinte azonos dizájnnal látott napvilágot, a tavalyi szériában is minimális változtatásokat eszközölt az Apple. Idén 10 éves az iPhone, itt az ideje, hogy valami nagy változás legyen!

A legutóbbi pletykák szerint 3 db iPhone-t mutat be az Apple. Lesz egy iPhone 7S, egy iPhone 7S Plus és egy iPhone 8 (az elnevezések nem biztosak!). Utóbbi már AMOLED kijelővel fog rendelkezni és az egész készülék üvegból lesz (leszámítva a fém keretet). Ez a megoldás legutóljára az iPhone 4S-nél volt látható. Ezzel kapcsolatban megjelent egy koncepció, mely igen merészeket állít az új iPhone-ról.

A koncepció kitalálója szerint szinte az egész előlap kijelző lesz, a Home gomb is beépül a kijelzőbe, valamint a gomb mellett két érintőfelület is lenne gyakran használt appok elindítására. Ezenfelül írisz szkennert is álmodott és olyan hátlapi kamerát, mely nem lóg ki a készülékből.

Az üveg dizájn előnye lehet a vezeték nélküli töltés megjelenése, mely egy valószínűsíthető lépés lesz az Apple-től, már csak az a kérdés, hogy támogatni fogja a Qi szabványos töltőket, vagy teljesen más technológiát dolgoznak ki és külön lehet majd CSAK tőlük megvenni a töltőpadot? Reméljük előbbi!

A koncepció mindhárom készüléket iPhone 8-ként említi (iPhone 8, 8 Plus és 8 Pro). Utóbbihoz az Apple Pencil-t is társította, bár Steve Jobs az első iPhone bemutatóján világosan megmondta, hogy az okostelefonhoz nem kell stylus! Hogy mi valósul meg ebből idén szeptemberben, azt nehéz megjósolni, amit több szivárgás és tipp is megemlített, az a vezeték nélküli töltés, az új dizájn, a home gomb eltűnése, az AMOLED panel a drágább modellben és az üveg kialakítás.

Hirdetés
FORRÁSGizmoChina
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Ez ha ilyen lesz leszopom magam, gondolom jack csatlakozó továbbra sem lesz megtalálható eme csodás félmillás terméken 😀

Comments are closed.