A One Drive-val egyetlen helyen tárolhatjuk minden digitális anyagunkat: fotóinkat, videóinkat, dokumentumainkat és egyéb fájlokat. Mivel a saját tartalmunk folyamatosan nő, ezért fontos megbizonyosodnunk róla, hogy a rendelkezésre álló tárhely elégséges-e számunkra.

A felhő szolgáltatást azonban nemcsak tárolásra használjuk. Fontos, hogy az itt tárolt anyagokat könnyen megoszthassuk, és közösen dolgozzunk másokkal az adatállományon. A Microsoft teljeskörű élményt kíván nyújtani felhasználóinak, amelyben megmutatkozik az Office ereje és lehetővé teszi, hogy sokkal több mindenre használhassuk azokat az anyagainkat, amelyeket a OneDrive-on tárolunk: lehet ez kedvenc fotóink megosztása egyetlen kattintással, vagy közös munka másokkal egy fontos projekten.

Ezért mostantól a következő újításokat vezetjük be:

  1. A OneDrivehoz mostantól 15 GB ingyenes tárhely jár (az eddigi 7 GB helyett)

Négyből három ember 15 GB-nál kevesebb adatot tárol számítógépén, ezért döntöttünk úgy, hogy 15 GB ingyen és egyszerűen használható területet kínálunk mostantól ügyfeleinknek, mely egyszerűen megkönnyíti számukra a dokumentumok, videók és fotók egy helyen történő tárolását.

  1. Az Office 365 minden verziójához 1 TB OneDrive tárhely jár

Rövidesen 1 TB-os OneDrive-ot kapnak ügyfeleink Office 365 előfizetésükhöz. Ez azt jelenti, hogy a világ legnépszerűbb programját, az Office-t elképesztően alacsony áron kaphatja meg laptopos, okostelefonos és tabletes applikációkkal és óriási tárhellyel együtt. Az Office 365 Home ára 9,99 $, amely egyszerre 5 felhasználónak is biztosítja az 1-1 TB-os tárhelyet, míg a 6,99 $-os havi díjért előfizethető Office 365 Personalhoz és az egyszeri 79,99 $-ba kerülő 4 évre szóló University-hez előfizetésenként 1 TB tárhely jár. Ez a fontos lépés az áprilisban bejelentett újításunkhoz csatlakozik, amely szerint a OneDrive for Business előfizetők is felhasználónként 1 TB felhőtárhelyet kapnak.

  1. Több mint 70 százalékkal csökkentjük a tárhelyek árát

Természetesen emellé minél nagyobb rugalmasságot is szeretnénk adni, tehát amennyiben nagyobb tárhelyre van szüksége, de nem szeretne Office 365 előfizetést, úgy havidíjas tárhelylehetőség opciót is kínálunk jelentősen csökkentett áron.

Az új havidíj 1,99 $ lesz egy 100 GB-os tárhelyért (ez korábban 7,49 $ volt) és csak 3,99 $-t kell fizetni egy 200 GB-os csomagért, aminek az ára eddig 11,49 $ volt.

A változások jövő hónaptól lépnek életbe, és automatikusan vonatkoznak a már meglévő előfizetésekre is.

Örömmel növeljük a OneDrive tárhelyét, hogy elegendő felületen, egyetlen helyen őrizhesse az összes fotóját, videóját és dokumentumait. Ha még nem iratkozott fel a OneDrivera, többet megtudhat róla és regisztrálhat itt: http://onedrive.com/. “

Forrás: Microsoft sajtóközlemény
Hirdetés
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.