A Sony elvileg már csak az Xperia X családra szeretne koncentrálni az elkövetkező két évben, így jegelve a C, M és E vonalakat. Ennek ellenére már napvilágot látott idő előtt az Xperia C5 (még az MWC-t megelőzően), most pedig az E5 bukott le egy orosz oldalon, mely a GFXBench adataira hivatkozik.

A kép alapján két fajta modell kerülhet bemutatásra. A Sony F3216 és a Sony F3311. Mindkét készülék 4.6″-os kijelzővel érkezik, azonban sok mindenben különböznek. Az F3216 FullHD felbontást kap, melyet a MediaTek Helio P10 SoC hajt meg, 8 maggal egyenként 1.9 GHz-re skálázva. A grafikus teljesítményről Mali-T860 GPU fog gondoskodni. A hátlapon egy 21MP-es, az előlapon pedig egy 16MP-es modul foglal helyet.xe5

A képen pedig az olcsóbb modell bukott le, ezzel is tanúbizonyságot nyert az E-vonal továbbélése. Az F3311, tehát az E5 szintén 4.6″-os kijelzőt kapott, viszont csak HD felbontással rendelkezik. A processzor pedig a MediaTek 6735-ös megoldása, 1.5 GB RAM-mal fűszerezve. A kamerák pedig 16MP-lel és 5MP-lel operálnak majd! 

Egyelőre csak ennyi infóval szolgálhatunk, amit többet tudunk, jelentkezünk.

Update: Cikkünk megírása után, a Sony hivatalos oldalán feltűnt egy kép a készülékről, vélhetően véletlenül került ki. Azonban gyorsan el is tüntették, míg ez a kávákon nem igazán látszódik.

xperia_e5.thumb

Hirdetés
FORRÁSPhoneArena
Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook