A LEAGOO KIICAA nevű szériája egy olyan termékcsalád, melynél kifejezetten az online értékesítésre fókuszálnak. A közeljövőben három okostelefont szeretnének piacra dobni ebben a szériában, melyek közül az első egy 18:9-es képarányú modell lesz, a KIICAA S8.

18:9-es képarány és S8 elnevezés? Igazán kreatív, nemde? A S8-on kívül még várható a KIICAA S8 Lite és S8 Premium, melyek a gyártó szerint igazán jó ár/érték aránnyal fognak bírni. A várható specifikációkról is megosztottak néhány információt, ezt a lenti táblázatban lehet látni.

Az új készülékek szintén új MediaTek rendszerchipet kapnak, mely az MT6763 lesz (Helio P23?), 5,72 hüvelykes HD+ és 5,99 hüvelykes FHD+ kijelzővel bírnak majd, 4 GB / 6 GB RAM és 64 GB / 128 GB tárhely, és akár 24 MP-es előlapi kamera, valamint 2 x 13 MP-es hátlapi kamerák jellemzik. A LEAGOO KIICAA S8 két hónapon belül kerül a piacra, ezzel kapcsolatban a gyártó is megosztott egy bejegyzést Twitteren, ahol látszik maga a készülék. A LEAGOO szerint a legdrágább modell ára sem haladja majd meg a 300 dollárt.

Hirdetés
Laci
6 éve írok az informatika és a telekommunikáció világáról és 1 éve készítek videókat. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.