Hirdetés

Carl Pei a Forbes-nak nyilatkozott: újabb részletek derültek ki a Nothing Ear (2)-ről, de elárult jópár már ismeretes tényt az Ear (1)-ről és a Phone (1)-ről is.

Az új kütyü alacsony késleltetéssel rendelkező, LHDC 5.0-át támogathat, ami azt jelenti, hogy a hi-res tanúsított hanganyagokat a teljes pompájukban élvezhetjük vele, tehát ez a kodek magas minőségű hangátvitelt tesz lehetővé Bluetooth-on keresztül.

Újabb részletek derültek ki a Nothing Ear (2)-ről - egy teaser kép a cég Twitteréről

Carl Pei megkereste a Spotify-t, és megkérte őket, hogy készítsék fel zenekönyvtárukat az LHDC támogatására. Megtudtuk továbbá, hogy az Ear (2) IP54 por és cseppállósággal is rendelkezik majd.

A 600 000 eladott Nothing Ear (1) egyharmadát az Egyesült Államokban értékesítették, de Carl Pei arra is rávilágított, hogy a következő Nothing telefon is az Egyesült Államokat célozza. Szerinte ez egy hatalmas lehetőség lesz a vállalat számára.

A cég azt is megosztotta a Twitteren, hogy az Ear (2)-n dolgozók számát 30%-kal növelték, így már 700-an dolgoznak az új fülesen.

Az eszközt 120 telefonnal és laptoppal tesztelték, ami 52%-kal több, mint a 70 készülék, amennyivel az Ear (1)-et tesztelték.

A Nothing Ear (2) március 22-én érkezik, a bemutatót élőben közvetítik.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Márkus Marcell
A Tech2-n főként mobilokról olvashattok tőlem, de közösségi médiáról, streaming szolgáltatókról, Kuo és Gurman elemzéseiről és újabban már okosvécéről is informálódhattok.