Ugyan a Samsung márkaneve kisebb csorbát szenvedett a Galaxy Note 7 fiaskója miatt, mégis úgy tűnik, hogy hamar sikerül egyenesbe állnia a vállalatnak. Dél-Koreában ugyanis minden eddiginél többen rendelketék elő Galaxy S8 és az S8+ készülékeket, már az egymilliós darabszámot is átlépte azok száma, akik meg kívánják vásárolni a termékek valamelyikét.

Idestova egyébként tíz napja, hogy az előrendelés megkezdődött, az első egy hét után már 720 ezren adták le igényeiket a mobilokra, az elmúlt három nap alatt pedig még további 300 ezren. Az Samsung szeretne 60 millió darabot értékesíteni zászlóshajóiból, ebből 50 millió az elemzők szerint már idén gazdára fog találni. A csúcsmodellek tehát külföldön jól teljesítenek, itthoni adatokat egyelőre nem tudunk, csak hogy április 21-én szállítják ki az első készülékeket, amelyek közül az S8 nagyjából 275 ezer, az S8+ pedig majdnem 300 ezer forintba kerül.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt

1 hozzászólás

Comments are closed.