A Huawei kiadott egy dokumentumot, amiben látni lehetett, hogy melyik Huawei / Honor készülékre mikor indul az Android 7.0 és ezáltal az EMUI 5.0 frissítés.

A Honor 8-nak január 16 volt megadva, hogy ekkor indul az update, viszont mint később kiderült, ez csak a Japánban vásárolt független modellekre volt igaz, ma viszont más régiókban is elérhető lett. A japán Honor 8 modellek frissítése 1.97 GB volt, ez viszont 2.27 GB méretű.

Mivel regionálisan érkezik a Honor 8-ra is a frissítés, ahogy az összes többi modellre, így nem biztos, hogy a magyarországi készülékek is mától frissülnek, lehet csak pár nap vagy pár hét múlva érkezik a hazai független mobilokra. Ti megkaptátok már?

Még mielőtt bárki megkérdezné, hogy a többi készülék mikor kapja meg, a Huawei hivatalos álláspontja a frissítésekről ITT található, ezen felül mi sem tudunk semmit.

Hirdetés
FORRÁShttp://www.phonearena.com/news/Honor-8-starts-getting-Android-7.0-Nougat-update_id90211
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.