Múlt héten a OnePlus bejelentette az új OnePlus 3T colette editont, mely a híres francia divatház tiszteletére készült. A gyönyörű matt fekete készülékből mindössze 250 darabot értékesítenek és csak az juthat hozzá, aki személyesen megvásárolja Párizsban a Colette üzletében.

Az új szín kétségtelenül feldobja a készüléket és ennek örömére a gyártó bejelentette a OnePlus 3T Midnight Black színárnyalatot. Miben különbözik ez a colette editiontől? Semmiben, csak nincs rajta a Colette jelzés.

A Midnight Black variáns is három rétegű borítást kapott, mindegyik 14 mikron vastagságú, ami után kétszeres homokfúváson mennek át, hogy megőrizzék a felület finomságát. MKBHD exkluzívan be is mutatta csatornáján az új árnyalatot, ha érdekel lent láthatjátok a videót:

A vállalat egyelőre ezt is limitáltan értékesíti, március 24-től lehet megvásárolni a Hypebeast oldalán 479$-ért, mindössze 250 darab lesz elérhető, viszont ígéretük szerint később a hivatalos weboldalon is megvásárolható lesz, de arról nincs infó, hogy mit jelent a „később”.

Hirdetés
FORRÁSHBX
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.