Hirdetés

Valamikor nyáron jelenik meg a OnePlus következő csúcstelefonja, amely az 5-ös számot kapja meg, hiszen Kínában a 4-es nem éppen egy szerencseszám. A készülék szinte mindenből a legjobbat kapja majd, legalábbis a pletykagyárosok már az első pillanatok óta ezzel az infóval kényeztettek. Vannak viszont már olyan tények, amiket maga a gyártó, vagy pedig valamelyik képviselője, dolgozója erősített meg hivatalosan, most ezekhez újabb két biztos információ csatlakozott.

Ilyen, hogy az ujjlenyomat-olvasó megint az előlapon kap majd szerepet, akárcsak az iPhone 7-nél, a HTC U 11-nél, vagy éppen az elődmodellnél. Erre maga Liu Zuotu, a OnePlus társalapítója felelt igennel. A másik komponens, ami tuti, az a Snapdragon 835-ös rendszerchip, nem mintha ebben eddig bárki is kételkedett volna. Már csak a kamera, illetve a RAM és az akkumulátor mérete a kérdéses, ám a következő hetekben valószínűleg ezekre is válaszokat kapunk majd.

Hirdetés
Nem kérdés, miket szeretek: technológia, jog, sport, utazás, zene, autók. Aki követné, hogy merre járok: www.instagram.com/tamzsolt