Ismét lencsevégre kapták a Sony Xperia Z sorozat negyedik generációját.

Az E6553 típusszámú készülék specifikációja korábban már megjelent a GFXBench honlapján, így szinte száz százalékos valószínűséggel a Sony Xperia Z4-et láthatjuk a most kiszivárgott fotókon.

Sony-Xperia-Z4

Körülbelül egy hónapja írtunk arról, hogy a Sonynak melegedési gondjai adódtak a Snapdragon 810 processzorral. Ami egyébként nem a Sony hibája, hanem sajnos a processzor sikerült ilyen melegedősre, hiszen a HTC One M9 is eléggé melegszik, amely szintén ezzel az egységgel lett ellátva. De ezen gondok ellenére a Sony a Snapdragon 810 processzorral fog érkezni, hiszen különböző szoftveres megoldásokkal ez a probléma némiképp orvosolható.

sony_xperia_z4_szivargas (2)

sony_xperia_z4_szivargas (3)

sony_xperia_z4_szivargas (1)

A Xperia Z4 kijelzője egy 5,1 hüvelykes átmérőjű Full HD felbontású panel lesz. A pixelsűrűség így 432 ppi körül alakul majd. Mint már említettem a számítási teljesítményről egy Snapdragon 810 processzor gof gondoskodni egy Adreno 430 GPU, és 3 GB RAM társaságában. Az üvegből készült hátlapra egy 20,7 megapixeles kamera kerül majd, míg az előlapi kamerával maximum 5 megapixeles felbontású selfieket lőhetünk majd. A belső tárhely mérete 32 GB lesz (ebből körülbelül 23 GB lesz elérhető a felhasználóknak, a többit a rendszer fogja lefoglalni magának). De ha valakinek ez nem lenne elég, akkor lesz lehetőség microSD bővítésre is. Elődjeihez hasonlóan Sony Xperia Z4 is IP68 tanúsítvánnyal érkezik. Az energiaellátásról pedig egy 3400 mAh akkumulátor gondoskodik majd.

Sony-Xperia-Z4-szivargas6

Sony-Xperia-Z4-szivargas

Sony-Xperia-Z4-szivargas1

Sony-Xperia-Z4-szivargas2

Sony-Xperia-Z4-szivargas3

Sony-Xperia-Z4-szivargas4 Sony-Xperia-Z4-szivargas5

Hirdetés
FORRÁSPhonearena
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...