Kínában a Honor V10-et várhatóan november 28-án fogják bemutatni, viszont lesz egy londoni esemény is december 5-én. Noha a készülék még nem jelent meg, néhány információ már van a birtokunkban köszönhetően az eddigi szivárgásoknak és többek között a TENAA-nak.

Lesifotó

Ha egy telefon jóváhagyást kap a TENAA-n, akkor általában tisztább képet (képeket) kapunk a készülékről. Ahogy azt tudni vélhettük, a Honor V10 valóban kávamentes kialakítással, 18:9-es (1080 x 2160 pixel) kijelzővel fog érkezni, azonban itt nem vált OLED-re a Honor, marad az IPS LCD.

Hardveres fronton a Huawei Mate 10-ben és Mate 10 Próban debütált Kirin 970-es processzort fogjuk látni 6 GB RAM és 64 / 128 GB tárhely társaságában. A hátlapon ugyanúgy 20+16 MP felbontású kamerákat kapunk, az előlapra pedig egy 13 MP-es szenzor került. Mindezek áramellátásáról egy 3650 mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik.

A telefonon lévő szoftver verzió egyelőre nem tisztázott, elképzelhető az Android 8.0 Oreo, de ha esetleg Nougat rendszerrel jelenne meg a mobil, akkor is vélhetően hamar megkapja az Oreo frissítést.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

1 hozzászólás

  1. Melyik készülékről is van szó? Amelyik a kézben van, ill. amelyik az alatta lévő képen, azok nagyon nem azonosak …

Comments are closed.