Szinte minden nap jön egy újabb pletyka/kiszivárgás a Galaxy S8-ról, egyben viszont a legtöbb egyetért, nem lesz fizikai Home gomb a kijelző alatt, így az idei modell igazán formabontó lehet, hisz ez már ikonikussá vált a Samsung-nál.

Korábbi renderképeken sem láthatunk Home gombot, így ez nevezhető biztos pontnak is, de persze a megjelenésig semmi sem garantált. A legújabb hírek szerint a Samsung már tavaly novemberben befejezte a Galaxy S8 tervezését, megvan a végleges változat és ezt véljük tudni.

Az ujjlenyomat-olvasó a pletykák szerint a hátlapra kerülhet, viszont ez nem valószínű, nemrég megjelent egy renderkép egy tokgyártótól, ahol a hátlapon sem láthatunk szenzort, így elképzelhető az ultraszonikus megoldás a kijelző alá implementálva.

Most egy újabb tokgyártótól, az Olixar-tól származó képeket láthatjuk, melyen a Galaxy S8 dizájnja igen hasonló az előző tokhoz képest. Az jól látszik, hogy nincs fizikai Home gomb, illetve a hátlapon a vaku a kamera fölé került, a kijelző alatt pedig csak a Samsung felirat található, szóval az ujjlenyomat-olvasó szinte biztos a kijelző (rétege) alá kerül.

Két modell érkezik, egy Galaxy S8 5.7 inches, illetve egy Galaxy S8 Plus 6.2 inches kijelzővel, viszont a nagyobb modellt néhány forrás, így a tok gyártója is S8 Edge-nek hívja. Mindkettő ívelt panelt kap, így a flat modell elmarad. A Plus-nál rebesgetnek S Pen-t is, pedig a pletykák szerint lesz Galaxy Note8, miért hoznák be az érintőceruzát az S-szériába?

Chipset szempontjából várható Exynos 8895 és Snapdragon 835 változat is, ahogy eddig is megszokhattuk. Magyarországra az Exynos modell várható. Elvileg áprilisban lesz a bemutató, viszont hallottunk már olyat is, hogy néhányat legyártanak az MWC-re. Annyi félét lehet hallani, hogy inkább érdemes fenntartásokkal kezelni a híreket, egy biztosnak mondható pont van és ez a Home gomb elhagyása.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ez már óriási méret! Szeretem a nagy telefonokat, de ez már mégis csak túlzás, szerintem ezzel nem csak én vagyok így. Szép-szép az ívelt panel, de semmi haszna sincs, sőt inkább csak hátrányokat találok és kifejezetten csalódott vagyok, hogy még egy sima flat modell sem érkezik. A kevesebb néha több 🙂

Comments are closed.