Hirdetés

A renderképek és a gagyi minőségű lesifotók után végre egy normálisnak mondható kép is felkerült a Weibóra a Huawei Mate 30 Pro telefonról.

Az új kémfotón jól látszik, hogy a Vivo NEX 3-hoz hasonló „waterfall” vagyis „vízesés” kijelzője lesz a Mate 30 Prónak. A készülék oldalán gombot sem látni. Az viszont kiderül a képből, hogy az előlapi notch hasonlóan nagy marad a tavalyi készülékben találhatóhoz, a szenzorok száma viszont bővül.

Fotó: Weibo

A weibós fotó alapján már három szenzor fog a Kirin 990-es processzorral szerelt mobil előlapján ránk meredni. Ez valószínűleg azzal jár majd, hogy nagyobb látószöggel szelfizhetünk és az iPhone Face ID rendszeréhez még jobban felzárkózó arcfelismerést kapunk.

A Mate 30-as széria jövő héten, szeptember 19-én mutatkozik be. A telefonokon a Google szolgáltatáscsomagja nem lesz rajta, azonban a Huawei szerint külső alkalmazásboltból minden letölthető lesz, ahogy eddig is.

Hirdetés
FORRÁSMobilarena
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.