Hirdetés

A Galaxy Alpha-hoz hasonlóan prémium anyagokból építkező a Galaxy A család három tagja közül kettőről újabb információk láttak napvilágot.

Kezdetben az a hír járta, hogy a Galaxy A5, és a Galaxy A7 egyaránt HD (1280×720) felbontású kijelzővel fog érkezni, de a mai értesülések szerint a Galaxy A7 egy 5,5 hüvelykes Full HD felbontású megjelenítőt kap majd.

A kiszivárgott forrásból az is kiderül, hogy a Galaxy A5 valamikor novemberben fog a boltok polcaira kerülni körülbelül 400-450 dolláros áron. Mivel a jövő hónapban már forgalomba kerül a készülék, így nagy az esélye, hogy
akár már ebben a hónapban megeshet a bejelentés.

A Samsung Galaxy A5 (SM-A500F) a pletykák szerint egy 5 hüvelykes HD felbontású Super AMOLED kijelzővel felszerelve fog érkezni. A sebességről egy Snapdragon 400 chipset fog gondoskodni. A hátlapon egy 13 megapixeles, míg az előlapon pedig egy 5 megapixeles felbontású kamera foglal helyet. A belső tárhely mérete 16 GB lesz. A tápellátásról pedig egy 2330 mAh akkumulátor gondoskodik majd. Az Android 4.4 KitKat rendszert futtató Galaxy A5 várhatóan dual SIM foglalattal lesz ellátva.

Hirdetés
FORRÁSSamMobile
Dömötör István
2010 óta rajongok az okostelefonokért, és ez jó sokáig nem fog változni...