Folyamatosan áradnak a pletykák az új zászlósokkal kapcsolatban, és ez alól az LG G5 sem kivétel. Nemrég arról számoltunk be, hogy néhány képen az LG új csúcskészülékét lehet látni és a most kikerült képek alapján már biztosan állítható, hogy ez valóban egy LG készülék.

Egy tartozékgyártó megjelentetett néhány képet, melyen néhány új, strapabíró tokja látható, benne egy eddig nem látott készülékkel. Ha megnézitek korábbi cikkünket és összehasonlítjátok ezekkel a képekkel, láthatjátok, hogy mindkettőn ugyanott helyezkednek el a különböző elemek, látható a dupla hátlapi kamera, az USB C port és még sorolhatnám.

Több típusú tokot is láthatunk, a lentieken például észrevehető, hogy a hátlapon maradt a gomb, szerepel a dupla hátlapi kamera, az USB C port és minden más, amit korábbi cikkünkben is láthattatok.

g5-case2 g5-case3

Az alábbi képen viszont megerősítést nyer az a hír, miszerint az LG G5-ben a hangerőgombok nem a hátlapon fognak helyet kapni, hanem a készülék oldalán, kényelmi szempontokból.

g5-case

Jól látható, hogy csak egy kör alakú hely van kihagyva a tokból, ez lehet bekapcsoló gomb is, de sejthető, hogy ujjlenyomatszenzor is van benne. Ha rákattintotok a képre, látható bal oldalon a hangerőgombok kitüremkedése. A képeken látható készülékek nem teljesen egyeznek meg, de sejthető, hogy egy modellről van szó, és ez kétség kívül az LG G5. Kevesebb mint egy hónapon belül pedig fény derül a valódi kinézetre és tudásra. Ti már várjátok?

Forrás és további infók ITT

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.