Kicsivel több mint két hete számoltunk be egy a TESCO nevét felhasználó átverésről, ahol egy kérdőívet kellett kitölteni, megadni az adatokat és a végén nyilvánvalóan nem kapsz semmit, mindössze a lakcímet és egyéb adatokat szolgáltatják ki az emberek.

Tessék odafigyelni! A TESCO után most a Penny Market nevében csinálják ezt, különböző oldalak, mint az avvideolari.net terjeszti, hogy 85.000 Ft értékű INGYENES Penny Market kupont lehet nyerni. Ne dőljetek be neki, ne kattintsatok rá, ne terjesszétek, ugyanis józan ésszel gondolkodva ilyen a világon nem létezik, hogy csak úgy dobálgatják a 85.000 Ft-os kuponokat. Ez is egy adathalász átverés!

Sajnos vannak, akik beleesnek a csapdába. Legyetek körültekintőek, ha a Penny Market akciót hirdet, arról a hivatalos csatornákon tájékoztatja a vásárlókat, ami a Facebook-on a Penny Market Magyarország, a weboldal pedig a Penny.hu.

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.