Tavaly is ugyanez volt a felállás. Idén miért ne lehetne? Elég régen nem hallottunk új iPad készülékekről, mióta az Apple bejelentette az iPad 4. generációját és az iPad mini-t. Mire számíthatunk idén?

Mindenki szeme az Apple-n van mostanában, hisz a tőzsdei részvények esése nem éppen bíztató kezdet, bár lehet ettől eltekintve úgy fogják vinni az új iPhone készülékeket, mint a cukrot!

Az iPhone készülékpletykák árnyékában néhány iPad pletyka is keringett.

Várható, hogy idén megjelenik az 5. generációs iPad készülék, mely a pletykák szerint A7X processzort kapna és nem mellesleg ujjlenyomatleolvasóval is büszkélkedni fog, akár csak az iPhone 5S. Továbbá lehet, hogy az iPad 5 is megjelenik arany színben? Ki tudja 🙂

f0809d4d0398c92bbc8f18f7e104e28a_large

A másik téma az iPad mini 2. Ugye az Apple az iPad mini-be még nem rakott Retina kijelzőt (pedig megtehette volna), de ha minden igaz, akkor a 2. generációs iPad mini-ben már vissza fog köszönni a gyönyörű kijelző.

Jöjjenek a Mac teóriák!

Az Apple a tervek szerint még 2013 vége előtt kiadja az új OS X 10.9 Mavericks operációs rendszerének végleges verzióját, valamint a Haswell alapú iMac és Mac mini készülékeket. De még nem ért véget a lista, hisz ott a 2013-as WWDC-n kiszivárogtatott új Mac Pro, valamint a MacBook-ok és az Apple TV.

A Mac Pro-ról – aki még nem látta – itt a videó:

Szemünk Cupertino felé vette az irányt, várjuk a hivatalos bejelentést!

Hirdetés
Kiskorom óta vonzott az informatika és főleg a mobilok világa és ez juttatott el oda, ahol most vagyok, időm nagy részében a YouTube videókkal foglalkozom.