Hirdetés

Kedvező áron érkezik a Honor legújabb kiegészítője, a Honor Choice True Wireless Earbuds, melynek legjobb tulajdonságai az üzemideje és az ára.

A füles 14.990 forintos bruttó fogyasztói áron kerül Magyarországon forgalomba, a gyártó közleménye szerint augusztus végétől, azaz jövő hétfőtől.

A Choice True Wireless Earbuds állítólag 24 órás működésre képes. A bölcső (500 mAh) háromszor képes újból feltölteni teljesen a füleseket (55 mAh), melyek 5 órányi folyamatos zenelejátszást biztosítanak. A bölcsőt USB Type-C kábelen keresztül tölthetjük, vezeték nélküli töltés nincsen. A folyamatos telefonbeszélgetési idő 4 óra fülesenként. Két mikrofon található a fülhallgatóban, egy a száron egy pedig felül, ezek felelnek a hívások közben történő zajszűrésért.

A hangképzésért 7 milliméteres driverek felelnek, az eszköz Bluetooth 5.0-án keresztül kapcsolódik és 130 ms-os késleltetést biztosít. A fülhallgatók külső felülete érintésérzékeny, ezen keresztül irányíthatjuk a zenelejátszást, illetve vehetünk fel vagy utasíthatunk el hívásokat.

Ha valakinek edzéshez kellene egy új olcsó füles, annak kifejezetten jó választás lehet, hisz IP54-es minősítést kapott az eszköz, így nem fogja megbántani az esetleg rácsöpögő izzadtság.

Hirdetés
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.