Hirdetés

A Beats Solo3 hardvere 2016 óta változatlan, az Apple most mégis csak új színekkel frissítette a fejhallgatót.

Mint minden évben, most is új, az évszakhoz illő színű kiegészítőket kínál az Apple. A nyári színekből a tokok és óraszíjak mellett a cég vezeték nélküli fejhallgatói is kaptak. A Beats Club Collection nevet viselő új kollekció színei között található piros, tengerészkék, fehér és sárga fejhallgató. A cég szerint az új színek a „Ha boldognak érzed benne magad, viseld!” életérzést közvetítik.

A Solo3 változatlanul 69.990 forintos áron vásárolható meg, ami viszont érthetetlen, lévén 2016-os hardverről van szó. Igaz, a W1-es chipnek köszönhetően a fülre illeszkedő fejhallgató Apple eszközökkel gyorsan és egyszerűen csatlakozik, illetve működik együtt. Az akkumulátoros üzemidő még a Beats Solo3 mellett szól, egy töltéssel ugyanis 40 órányi vezeték nélküli lejátszásra képes az eszköz.

Ugyanakkor a Beyerdynamic, a Sennheiser vagy a Sony ebben az árkategóriában már zajszűrős fejhallgatókat is kínál, melyek hangminőség terén többet nyújtanak, mint amit a Solo3 tud.

Hirdetés
FORRÁS9to5Mac
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.