Hirdetés

A Sony bejelentette, hogy készen áll bemutatni a legújabb Xperia okostelefonjait! A cég május 11-re tűzte ki a bemutató időpontját. A lenti videóból egyértelműen kiderül, hogy az Xperia 1 IV (mk 4 jelölést is alkalmaznak néha) bemutatása lesz a középpontban, de akár még egy új Xperia 5 és Xperia 10 telefon bejelentést is kaphatunk.

A renderek már korábban megjelentek az Xperia 1 IV-ről, ami a korábbi modellhez hasonló sziluettet mutat kicsit laposabb oldalakkal. Azt is sejteni lehet, hogy a legújabb Snapdragon 8 Gen 1 processzort kapja a készülék egy 6,5 hüvelykes kijelzővel együtt. Négy hátlapi kameráról beszélnek így a megjelenés előtt, amiből az egyik egy dedikált periszkóp kamera lehet.

A hírek szerint az Xperia 5 IV is a Snapdragon 8 Gen 1 processzort fogja kapni, egy 6,1 hüvelykes OLED kijelző és 3 hátlapi kamera kíséretében. Az Xperia 10 IV tekintetében is az előző modell megjelenésére lehet számítani, egy mai trendek alapján egészen kompakt 6 hüvelykes OLED kijelzővel és szintén 3 hátlapi kamerával.

Hirdetés
FORRÁSGSMArena
Kimondottan érdekel minden olyan okoseszköz, amivel hatékonyabbá tehető a munka, szórakoztatóbbá a mindennap és egyszerűbbé a kapcsolattartás.