Hirdetés

A Galaxy Buds Pro néven a kiszivárgott képek alapján a Buds+ és a Buds Live dizájnelemeti ötvözi majd.

A töltésre szolgáló bölcső szinte teljesen úgy néz ki, mint a Buds Live-hoz járó tok. Maguk a fülhallgatók azonban inkább a Buds+ dizájnjára hajaznak. A fülkagylóban ülő, babhoz hasonló kialakítástól, melyet a Buds Live-ban megismertünk, búcsúzhatunk. Visszatér helyette a hallójáratba illeszkedő gumiharangos dizájn. Személy szerint én a Buds Live-ot sokkal szívesebben használom, mint az agybadugós füleseket, számomra kényelmesebb. De a minél jobb passzív és aktív zajkioltáshoz az in-ear formavilág egyszerűen jobb, a fizikát nem lehet átverni.

Márpedig az SM-R190 modellszámra hallgató Buds Pro szinte biztos, hogy aktív zajszűrést (ANC) kap majd. Az FCC szerint füles bölcsőjében 500 mAh-s telep lesz, mellyel a Buds Live üzemidejével hasonló szintet lesz képes biztosítani.

A netre felkerült renderképek alapján fényes lila és ezüst színekben lesz elérhető a Buds Pro. Kattints a képre a teljes méretért:

Ilyen lesz a lila változat /Fotó forrása: Evan Blass

A bemutató januárban, az S21 (vagy S30?) telefonokkal együtt lehet esedékes.

Hirdetés
FORRÁSMobilarena
Dani
Óvodás korom óta érdekel az informatika és a technológia világa. Programtervezést és könyvtártudományt tanultam, lassan öt éve, hogy írással és közösségi médiával foglalkozom.